The force of nature.

2010-07-12 @ 12:24:36

 

 

Igår natt regnade det häftigt och åskade. Regnet piskade mot båten och hotade att göra hål i den, åskan kom från tre väderstreck och det var väldigt spännande att se det närma sig för att sedan se hur stormen gled in mot land.

 

Vi satt i båten och pappa tittade på TV. Vi brukar med lite tur få in några kanaler och pappa såg på VM-finalen i fotboll såklart. Jag och mamma tittade ut genom fönstren, och i samma sekund som en kraftig blixt slog ned så försvann bilden från TV:n.

 

Vi hade dörren öppen lite för att kunna se och höra åskan bättre (jag har nämligen en skräckblandad förtjusning inför åskväder) och plötsligt hörde vi mansröster skrika högt från servicehuset. I samma stund kom bilden på TV:n tillbaka där vi satt i båten, så det var inga glada rop för att det blev mål utan bara för att de kunde fortsätta se matchen.

 

Ärligt talat, så tyckte jag att det var rätt spännande med fotbollen igår. Så olikt mig! Själva spelet är sjukt trist, men jag gillar när de muckar med varandra och med domarna och gula och röda kort bara flyger omkring. Det var inte kul, men ändock intressant, att se den holländske målvakten gråta som ett barn över att han släppt in målet som avgjorde matchen. Det var intressant att se det spanska laget blir så glad över målet att en snubbe tog av sig sin tröja och fick ett gult kort på köpet.

 

Tänk att det betyder så mycket.

 

Jag fördjupar mig i Harry Potter and the Deathly Hallows för tillfället och jag är glad att J.K Rowling äntligen sätter lite fart på serien. Jag började läsa den förut när den just kommit ut på originalspråk men blev lite trött mot mitten av boken då spänningen dog av. Nu har jag tagit mig igenom den lite tråkigare passagen och vill inte sluta läsa.

 

Vi blir kvar i Bönhamn en natt till. Det blåser hemskt mycket och vindarna bestämmer var det är klokast att ligga. Därför bestämde pappa sig för att vi skulle ligga kvar. Tyvärr innebär det att jag surfar på ett värdelöst trådlöst nätverk så jag kan inte visa er alla fina bilder och filmklipp jag har. Men imorgon blir det nog ändring!

 

Skönt att internet funkar tillräckligt för att jag ska kunna kolla min mail. Jag läser alla kommentarer och planerar att svara på dem när internet inte är så labilt och opålitligt.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: MaliN

Försöker mig på din hemläxa med att kommentera nu :P

Sådärja då har jag skrivit. Hej då! :D

hihi, nej då. Åska är väldigt mysigt tycker jag med :) fast det är trist att ni blir kvar där så vi inte kan se bilderna och filmerna, ser framemot att se dom :)

puss <3

2010-07-12 @ 13:45:08
Postat av: Annie

cool bild!:)

2010-07-14 @ 15:37:09
URL: http://annielivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: