Dags för avsked.

2010-07-16 @ 22:12:53

Gasten själv.

 

 

Nu är vi i Härnösand, och imorgon kommer min farbror och faster för att byta besättning. De ska segla hem Wilda.

 

Det känns vemodigt, men samtidigt känns det skönt. Jag skulle lätt kunna fortsätta segla, det är som om den senaste veckan har varit tio gånger bättre än de två första (med alla missöden och mina problem att släppa mina problem). Känner mig mer säker på båten och den senaste veckan har jag kunnat ta det lugnt också.

 

Jag har ingen aning om vad mina vänner gör. Jag har inte hört av någon, nästan. Det är många samtal jag vill göra när jag kommer hem, och många människor jag vill träffa. Jag hoppas att jag fortsätter må såhär - ha dåliga stunder men också bra, stunder som inte är himmel eller helvete utan ligger lite närmre varandra. Att slippa pendla mellan det djupaste och det ljusaste utan hänga någonstans i mitten.

 

Imorgon kommer vi hem mot natten, troligtvis. Svante kommer vara utsvulten på umgänge, han är ju en sällskapskatt, så jag är säker på att han kommer bli helt lycklig när vi är hemma. På söndag ska jag tillbaka till mitt boende (och uppdatera mig på hur det har varit, tydligen har jag missat en turbulent tid) och under veckan ska jag träffa Mariesan och Maria samt se Malin Frimodig spela.

 

Och till helgen är det hemvändarvecka i Nordmaling med marknad och parkfest. Ska försöka åka buss hem faktiskt, för under semestern då jag tappade glasögonen var jag tvungen att åka buss och det gick hyfsat bra! Lika bra att hoppa på det rullande tåget och fortsätta träna.

 

Och sen kommer brorsan med flickvän hem.

Det kan bli så himla bra, bara jag inte svävar iväg.

Håll tummarna för mig.

Imorgon ska jag packa, packa och packa. Ja, lite vemodigt är det allt!


S/Y Wilda i Fjärdbotten.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

lycka till på bussen!



sv Från och till har det varit jättejobbigt. Men det blir lättare ju längre tid det går :)

2010-07-17 @ 02:06:12
URL: http://tjelsi.com
Postat av: MaliN

Skönt att sista veckan varit mycket bättre än de andra, trist att ni ska åka hem då du äntligen verkar kommit till ro. Men kan nog vara skönt att komma hem oxå <3 och jag har saknat dig, att se sex & city har inte varit detsamma utan dig honeybun <3

2010-07-17 @ 12:34:03
Postat av: Annie

Sv: Åh tack så mycket!

2010-07-17 @ 17:17:30
URL: http://febervals.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inte alls menat att vara elak nu, men din vikt, lever du hälsosamt och försöker gå ner eller? För att vara överviktig leder sällan till något gott, bättre att ta tag i det när du är ung. Menar bara väl..

2010-07-18 @ 16:17:31
Postat av: Saari

Tack för din omtanke, du som inte vågar lämna ett namn ens. Jag förstår inte varför du bryr dig, och varför du ställer frågor som på sätt och vis låter som att du försöker läxa upp mig.



Du har inte med det att göra, men jag försöker gå ner i vikt. Jag har till exempel en egen kategori i min blogg som följer min viktminskning. Jag är nära 20kg från min maxvikt, kilon som jag gått ner på ett år. Så jotack, jag är medveten om att det är ohälsosamt att vara överviktig och har ALLTID kämpat med vikten. Ursäkta mig, men är du dum i huvudet?



Hur som helst så är jag mycket stolt över de kilon jag gått ner, trots att jag är psykofarmaka som ger viktuppgång.



Jag talar för alla överviktiga när jag säger att jag är expert på faror med övervikt samt alla sätt man kan gå ner i vikt på. Det är någonting alla överviktiga kämpar med. Åter igen, bara av nyfikenhet, är du dum i huvudet?

2010-07-18 @ 18:05:37
URL: http://dissociativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: