Åka till hem-hemmet.

2010-07-23 @ 13:25:21

Crappy webcambild.

 

 

Just nu håller jag på att plocka ihop det allra nödvändigaste, för idag åker jag till Nordmaling. Jag ska åka buss alldeles själv och det är nervöst, men jag VILL göra det. Jag vill klara det. Jag vill försöka.

 

Lyssnar på Amanda Jenssen och funderar på om jag har allt med mig... Toalettartiklar, smink, plånbok, mediciner, något att läsa. Det är väl det viktigaste. Sedan är det ju förståss kameran med tillhörande laddare. Andra nödvändiga sladdar som min handsfree och sladden för att föra över bilder till datorn. Ja, och kläder såklart. Men jag ska bara vara i Nordmaling i två nätter, så det enda katastrofala vore om jag glömde plånboken och medicinerna. Fast jag TROR att allt är med nu.

 

Känner mig stärkt från gårdagen, jag skjuter undan allting och väljer att göra det här, inte övertänka utan bara packa och åka. Inte göra en höna av en fjäder.

 

När jag kommer hem ska jag betala räkningar och se om jag får någonting över för att handla på marknaden. Jag skulle så gärna vilja köpa honung med citrus-smak, jag älskar den. De brukar ha ganska mycket billiga filmer också.

 

Over and out, for now.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: LaLuna

Hejar på dig. Du kommer fixa bussen, det tror jag.

kram

2010-07-23 @ 15:42:15
URL: http://laluna80.webblogg.se/
Postat av: MaliN

Hoppas det gick bra att åka buss idag <3

2010-07-23 @ 19:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: