Kusiner som systrar.

2010-01-14 @ 22:50:57
Igår fick jag finbesök av min älskade Maari. Hon hade med sig soppa till mig, jag tycker att det var så himla fint och omtänksamt av henne. Jag har (kanske för första gången i mitt liv) svårt att få ner mat vissa dagar, när jag har mycket ångest. Den såg jättemumsig ut, det blir som att sörpla hennes kärlek när jag äter den.

Jag bjöd på te och sedan friserade hon mig. Maari är nämligen min personliga frisör också, hon är multibegåvad minst sagt! Vi skvallrade och skrattade fast ingen av oss är särskilt uppåt egentligen. Det blev en del allvar också. Livet är inte en dans på rosor, som bekant... Men herregud vad jag älskar henne. Hon kan alltid locka fram skratt hos mig, hur jävligt det än är.

Trötta tjejer minst sagt...

 

Det var pinsamt att jag började sluddra mot slutet av kvällen, men jag blir verkligen påverkad av höjningen av Seroquel. Det är bara 100mg mer men jag känner hur saliven samlas i mungiporna och att jag tappar fokus. Det lär lösa sig med tiden antar jag.

 

 

 

Bild tagen idag, i ny frippa. Mycket kort för att vara mig!


För övrigt så ringde mamma idag från utlandet. Jag var så glad att höra hennes röst, jag saknar dem så mycket att jag går i bitar. På lördag kommer de hem. Jag har redan rusat iväg i tankarna och är så otroligt rädd för att det ska hända dem någonting, det är hemskt jobbigt. Ibland rusar jag så långt fram och målar en så svart bild att jag får panik. Jag vet att jag borde öva acceptans, att acceptera att saker kan hända och att jag inte ska ta ut någonting i förskott, men det är svårt.

Hur som helst, jag ska snart isäng med den sjunde boken i serien Imorgon när kriget kom. Jag älskar de böckerna, kan läsa dem flera flera gånger om.

Godnatt.


xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: