Värdelös dag.

2010-12-20 @ 20:17:19
Allt var så ordnat, jag skulle färga håret idag och slå in paket, göra en lista på julklappar jag köpt och inte köpt och kompletteringshandla imorgon. Men nej, istället sov jag. Jag har sovit mer eller mindre hela dagen och nu sitter jag och väntar på en acceptabel tid för att gå isäng.

Allt blir framskjutet. Jag färgar håret imorgon, skriver listan och slår in julklappar, på onsdag kompletteringshandlar jag och på onsdag kväll kommer min bror hem så då får jag skjuts till föräldrahemmet.

Det funkar, men jag gillar inte att vara ute i sista minuten. Det sliter jävligt mycket och jag är otroligt stresskänslig. Dagen innan förra julen var grotesk. Jag gick omkring som en maskin och slog in paket trots att jag inte ens visste vad jag hette om någon hade frågat mig. Jag känner inte för att ha det så igen.

Som tur är så verkar i alla fall de flesta julklapparna vara färdiga. Men idag... jag kan inte tänka, jag förstår inte hur jag kopplar ihop hjärnan med händerna och skriver tankar som förvinner i samma stund som de kommer.

Allt är värdelöst när jag inte sovit tillräckligt. Idag blev en totalt tom dag. Jag tog fram gitarren men orkade inte sjunga eller spela rätt.

Jag minns inget. Jag fick ringa upp brorsan och fråga när han skulle komma hem fast jag ringt och frågat samma sak en dag tidigare. Jag frågar Mary om jag får bjuda in Olivia och hennes karl på nyårsfesten och hon sa att jag redan frågat och att jag fick det. Jösses. Snälla huvudet, börja fungera igen. Annars trappar jag ut medicinen...


xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: