Idol-final.

2010-12-10 @ 16:29:26

Kvällens smink. Guldigt och enkelt.

 

 

Kvällens smink. Guldigt och enkelt.

 

 

Jag har just kommit tillbaka från Scharinska villan där jag har bild varje fredag numera. Äntligen har vi dragit igång projektet, min handledare är en blivande bildterapeut som jobbar här på kvinnoboendet. Jag triv så bra med henne så jag vågar visa lite känsla. Jag är apkass på att måla men det är skönt, befriande på något vis. Jag försvann i djup koncentration i två timmar, och det var väldigt skönt.


Jay eller Minnah? Jay eller Minnah? Jag har ingen aning. Jay måste få göra sin egen grej och jag tycker att det är hemskt trist om han skulle få göra den där färdigsydda Idol-skivan, å andra sidan så är han ju faktiskt bäst i tävlingen enligt mig. Minnah är hemskt duktig hon med, så jag vet inte riktigt... Det går ju alltid bättre för tvåan för att de brukar få skivkontrakt ändå och dessutom får göra det som de är bäst på.

Jag är säker på att Jay tar sig vidare på ett eller annat sätt, han har en röst som skulle fungera världen över och med de kontakter som juryn har så tror jag att han kommer kunna göra storverk.

Vi är ett glatt gäng som ska se på Idol-finalen hos Mary, det kommer bli skön stämning tror jag och det kommer vara komplett kaos med alla de fyra kattungarna.

Min Mischa visar sig vara en liten kille tror Mary. Jag älskar gulröda katter och har tingat Mischa sedan tidigare, jag tror att detta är ett tecken på att Mischa vill hem till mig! Jag måste bara skaffa mig ett riktigt hem först. Varje dag jagar jag lägenheter på Bostaden. Jag vill verkligen vidare nu.

Ser fram emot en helg min älskade flickvän. Hm, det smakar gott när jag säger det högt. Älskade flickvän.

Jag är för kär för mitt eget bästa tror jag!


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: idioten

Du är så otroligt vacker, Saari!

2010-12-10 @ 21:18:20
URL: http://tiger.devote.se/
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

Tjusigt smink! :D

2010-12-11 @ 11:08:47
URL: http://tjelsi.com
Postat av: evve

galet snyggt :D

2010-12-11 @ 20:55:11
URL: http://eeveliinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: