Träff med min läkare (uppdateras).

2010-12-02 @ 11:38:10
Idag ska jag träffa min läkare. Sist så avslutade han samtalet med att säga att vi ska gå igenom en ny eventuell diagnos för mig och jag är otroligt nervös. Jag vet inte vad det skulle handla om. Jag hoppas bara att det blir rätt, så att jag kan få rätt hjälp. Hittills har jag inte varit ett dugg hjälpt egentligen.

Det här inlägget kommer att uppdateras efter att jag träffat min läkare klockan 16.00. Kanske är det inte så dramatiskt som jag får det att låta, men det känns hemskt att eventuellt få en till stämpel i journalen. Fast jag antar att det är okej så länge det stämmer...

Håll till godo.

---

Klockan är strax efter 20 nu. Jag är hemma efter två timmar inne hos min läkare och jag har ringt några samtal sedan jag kom hem. Jag känner mig lite lätt skakad, dels för att jag fick veta lite detaljer kring Carros död och för att jag förmodligen har en ny diagnos; bipolär schizoaffektiv.

Jag trodde jag skulle kunna skriva mer, men det kan jag inte. Jag känner mig förvirrad angående min diagnos, jag ska göra en magnetröntgen för att utesluta fysisk sjukdom. Jag vet inte vad jag ska känna, vad jag ska tycka. Det var svårt att höra, ändå är jag inte förvånad för jag har blivit "kallad" det förut. Vad som händer framöver har jag ingen aning om.

Och Carro. För i helvete, kan du inte börja andas igen? Snälla?


PS: Låst blogg.




xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: