Idag och imorgon.

2010-12-27 @ 22:18:54
Imorgon: Hämta my special lady, gå på stan och shoppa, förmodligen fika chai-latte, dumpa julklappar på Hera och kika på en lägenhet. Dessutom fyller ju min bror år och han ska bjuda på trerätters middag.

Jag hoppas att han tycker om min födelsedagspresent, jag kan då i alla fall säga att jag älskar den och helst skulle vilja behålla den! Det tar nästan emot att ge bort den, men jag kan ju inte heller låta brorsan gå utan att känna till bandets musik (för paketet avslöjar att det är en skiva).

Idag: Har PMS och är onödigt elak, förlåt alla omkring mig. FÖRLÅT mamma, pappa och brorsan. Mormor har varit här på middag och vi hamnade i djupa diskussioner runt matbordet. Det känns skönt att prata om minnen och hur vi ser på saker nu jämfört med då.

Svante latar sig, vill ha mat och gos men han är en katt på 7kg, han ser inte ut att må bra, eller snarare så mår han kanske lite FÖR bra. Ungefär som jag, äter gott men rör mig för lite. Jag latar mig inte, jag är faktiskt helt enkelt för trött. Jag blir inte människa innan kl 16.00, nog för att vem som helst kan vara morgontrött men det känns väldigt extremt att må skit tills dagen nästan är slut. Kanske är PMS:en som spökar.

En natt till, sedan får jag somna med hennes hand i min igen.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Angelica

PMS is a bitch. :( Det är verkligen en förbannelse att vara kvinna ibland.



MEN, vår klädavdelning är större än männens, så man ska väl inte klaga. :D

2010-12-28 @ 18:31:33
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: