And so this is christmas...

2010-12-25 @ 12:44:52

Julaftonens outfit!

 

 

Igår firade vi jul ungefär exakt som vi alltid firat, med undantag för att mamma jobbade och att vi för en gångs skull var i fas med allt vi skulle göra. Vi har till och med haft tid att bara hänga och slänga lite. Det händer ALDRIG. Christmas miracle?

 

Jag har suttit och gått igenom alla knasiga bilder från julen och insett att jag haft det riktigt fint, men jag var tvungen att snabbt ringa till Mary innan Karl-Bertil Jonssons jul och skrika att jag saknade henne! Det var så fint att se min kusin och hennes kille hålla handen, jag ville också göra det med min fina.

 

 

 

Snusleendet, jättecharmigt.

 

 

För en gångs skull så åt vi oss inte kräk-mätta utan det blev lagomt med mat. Vi drog ut på julklappsöppningen tills jag blev "övervänt" precis som ett litet barn. I år hade jag faktiskt haft råd att köpa julklappar jag var ganska nöjd med, dels ville jag öppna mina klappar men också kika vad alla andra hade fått och prata lite om de julklappar jag gett olika personer.

 

Jag och brorsa delade ut julklappar och jag skulle kunne skriva en lista på mina julklappar men de är faktiskt för många för att jag ska komma ihåg alla på rak arm. Jag antar att det är då min får lov att inse att man är väldigt bortskämd.

 

 

 

Den här julklappen var i alla fall ett täcke och en kudde!

 

 

Allt som allt så var det en väldigit fin kväll. Dessutom känns det verkligen inte som att det roliga är över - på söndag firar jag 2 månaders självskadefrihet och har övertalat min bror att åka in till stan med mig där jag ska belöna mig själv med lite nödvändig elektronik och förhoppningsvis får träffa Mary. På tisdag ska mamma och jag in på mellandagsrea och plocka upp Mary, kolla på en lägenhet jag sökt och så följer Mary med mig hem till Nordmaling. På nyår ska vi fira hemma hos henne. Mellan jul och nyår så fylller båda Åke och pappa år. Massor av firande i år!

 

 

 

God fortsättning!

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: M

Du är så vacker!

Uppskattar verkligen din blogg!

Ta hand om dej själv och Mary.

Kram

2010-12-26 @ 10:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: