Tattarviken!

2010-08-14 @ 16:18:35



Ändrade planer, vi stannar i Tattarviken. Pappa lät mig sova ut i morse och herregud vad jag behövde det! Det är en sådan värme och vinderna gör att det inte är idealiskt att ta sig ut till Järnäsklubb, så vi tar det lugnt här där vi är. Det gör inget för min del, det har faktiskt hittills varit en otroligt slapp och mycket varm dag.

 

Jag slappnar av och läser Blonde, har snart läst ut delen "Kvinnan". Vi gick en liten promenad men det är så fuktigt och varmt att kläderna bara kladdade och vi hade ingen riktig destination, så vi vände hem ganska snabbt. Ändå åt vi mammas UNDERBARA nektarinpaj med gott samvete i sittbrunnen.

 

Det är mysigt att få rå om pappa alldeles själv. Det känns framför allt skönt att kunna ha intelligenta diskussioner mellan två människor från olika generationer.

 

Tyvärr finns det ingen landström här och snart dör mina batterier, så det här är mina sista ord för idag. Imorgon åker vi hem.

 

Jag avslutar med några visdomsord som jag fick från min farbror genom facebook (OBS, extremt internt): "Saari you must rock, but dont sail on the rock. Wisedomes from your popobrother."

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Eriiza

Grattis, du vann min "Veckans Blogg", har varit inlagd, så inte kunnat informera dig tidigare. =)

Men kolla på min blogg, på menyn, du finns där !

2010-08-14 @ 20:17:49
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hahaha, jag dööör!! Min pappa är ju bara för söt. ;)

2010-08-15 @ 11:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: