Jag älskade dem.

2010-08-13 @ 00:54:50
"Sara, varje dag du låtsas vara sjuk är en dag som gått förlorad i ditt liv."

Snälla du, om du visste hur jag hade det, och lyssnat de få gånger du frågat mig om det, så skulle du få skämmas över hur du hånat min kamp. Men du sitter där skamlös, för du hörde aldrig orden jag sa.

Jag älskade ju dessa människor, och jag trodde att de älskade mig. Nu måste jag släppa dem, för de har släppt mig för ljusår sedan utan att jag ens märkt det. Jag gav dem så många chanser att jag aldrig såg när de slutade ge mig deras.

Mitt hjärta trampas på och det är mitt fel, för att jag inte insett att vänskapen dog. Nu gör jag mig loss, jag har insett att de inte varit mina vänner på länge men det gör ONT och jag kan inte låta bli att känna mig sårad. För jag älskade dem.

Jag har levt med ett spöke.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Maari

Jag vet att det känns tungt min finaste saari.. Men de är inte värda att du ska må dåligt över er förlorade vänskap. Det finns många fantastiska människor som älskar dig och vill utvecklas tillsammans med dig. Det är såna vänskaper man ska odla och fördjupa. Att ödsla energi på människor som hånar dig och förlöjligar din kamp är bara onödigt, speciellt när de inte har någon som helst självinsikt.. Du är stark vännen. Kraam

2010-08-13 @ 02:35:27
Postat av: WeepingPoet

Håller helt med kloka Maari. Ödsla inte din värdefulla tid på detta. Låt oss som inte räds mörkret stå vid din sida. Vi klarar mer än du tror och så även du. Kram!

2010-08-13 @ 08:47:50
Postat av: mary

jisses, att ha mage att säga en sån sak!



du är fin. håller med de övriga.

never stop fighting

2010-08-13 @ 09:15:47
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Nocic

Men gngh! Vad är det för en människa som säger sånt? USCH!

2010-08-13 @ 21:49:14
URL: http://nocic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: