In the making of...

2010-08-27 @ 17:22:55

MIRROR MIRROR ON THE WALL.

 

 

Jag slår på stort med en elegant lång tyllkjol och tiara, guldögonskugga + guldnagellack, mitt Nancy-halsband och feta eyelinerstreck. När jag ätit middag ska jag fixa läpparna också. Det är nästan roligare att fixa till sig än att vara på själva festen, faktiskt!

 

 

 

Suddig bild men ändock; det är guldglitter som gäller ikväll

 

 

Har handlat mat idag och peppar, peppar, peppar inför utgången ikväll. Jag ska ta med mig kameran och ta mycket foton. Tyvärr är kameran jag har inte särskilt bra, i alla fall inte jämfört med min gamla. Fast nog skulle det funka om jag bara hade lärt mig hur den fungerar ordentligt. Hur som helst, jag ska jaga mina vänner med kameran och jaga andra snygga människor också. Undrar hur många dragqueens vi kommer se ikväll? Jag gissar på drygt 15.

 

Det är en konst att festa nykter, och jag är expert på det. Ni förstår, jag är lite galen. Folk blir galna när de dricker. Jag kan släppa loss utan alkohol. Det är en gåva, faktiskt, någonting som inte alla kan. Kasta av er skammen och dansa runt en lyktstolpe, höj rösten och gör "galna" saker! Vad är det för fel i det? Utan skammen är det inget fel alls.

 

Men jag tar ändå med mig Xanor i fickan.

 

 

 

I'm such a nerd.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: