En tvättäkta städdag.

2010-08-31 @ 11:52:54

 

 

Det finns ingen återvändo - idag ska det storstädas. Ja, det innebär toaletten också. Puh, jag känner mig slut redan nu. Kanske ska jag skjuta på det en dag? Nej, det vore bara dumt. Dela upp det på två dagar? Det låter lite vettigare. Alex kommer först på torsdag så jag har lite spelrum.

Vissa saker är viktigare än andra. Disk, dammsugning, tvätt och golvtorkning är ganska basic, men att sortera mina filmer efter genre och sedan alfabetsordning samt hitta platser för mina barnfilmer (VHS = tar stor plats) känns som någonting jag inte behöver sysselsätta mig med just idag. Det räcker med att få det rent och snyggt.

Kan även tillägga att jag sovit väldigt bra under natten. Jag är helt häpen!

Till sist vill jag säga att jag saknar MTV som det var på 90-talet. Och med ens känner jag mig som om jag var 100 år! När man börjar bli nostalgisk på det viset så börjar man bli gammal...



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Vikki

Att jag undrade hade bara med att göra att jag också är bipolär. För mig är det alltid skönt att veta att det finns "syskon"

2010-08-31 @ 12:01:28
URL: http://vickileh.bloggagratis.se/
Postat av: Natalina

Det där va verkligen en tvättäkta söndag! Skulle också ha städat i lör,sön, mån & idag men jag har inte fått tummen ur, det är ju så jobbigt :p

2010-08-31 @ 14:14:56
URL: http://natalina.bloggplatsen.se
Postat av: Cora

hahha mjo saknar musiken från 90-talet med^^ nostalgisk hahahha men bara 19bast och redan nostalgisk xD

2010-09-01 @ 08:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: