Ändringar i planerna...

2010-08-13 @ 21:57:12
... för när jag hoppade av bussen (tack gode gud att jag överlevde) och blev mött av pappa så tyckte han att vi skulle åka ut med båten redan ikväll! Vi käkade pizza och sedan drog vi.

Så nu sitter jag i Tattarviken och fick turligt nog (trots att det är fredag den 13:e) in täckning till mitt mobila internet.

Vi har inte seglat någonting, det har varit fullkomligt stiltje men ack så vackert. Imorgon åker vi ut till Järnäsklubb och det känns fint.

För det här är sista svängen. Sista seglingen med båten för mig. Jag är glad att fått segla så mycket i sommar, det är bra för själen. Och nu känns det ännu bättre eftersom jag får ta mer ansvar och vara pappas enda gast, nu sätts mina kunskaper på prov och jag får samtidigt lära mig mer genom att praktisera.

Som vanligt så tar det lite tid att bromsa ner och ta det lugnt. Men imorgon tror jag att jag kommer våga släppa och vila. Jag har med mig bok och film, men vad jag ser fram emot är att gå till min alldeles egna speciella häll i Järnäsklubb. Det är det ställe jag går till när jag behöver växla ner mentalt, jag blundar och föreställer mig att jag sitter där. Och imorgon får jag sitta där på riktigt, igen.

That's all folks, för ikväll.

Ha en fin helg allihop, det ska jag ha!



Till och med jag blir liten på vår båt, S/Y Wilda!



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: mary

då ska jag göra det :)



hultsfred 2006. wonderful

2010-08-13 @ 22:02:32
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Cora

ska man vara skrockfull så är det fredag den 13 november som är en otursdag

2010-08-15 @ 14:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: