Min mamma är bättre än din.

2010-04-16 @ 22:20:21
Idag har varit en otroligt produktiv och även dyr dag. Jag har överraskat mig själv flera gånger faktiskt.

Till att börja med tog jag en ordentlig promenad på morgonsidan. Efter lunch drog jag igång storstädning och mitt i dammsugningen ringde det på dörren - när jag öppnade stod mamma där. Jag hade helt glömt bort att vi skulle träffas och åka och köpa en mobil!

Kanske var det bra. Jag hade inte haft tid att oroa mig. Problemet var bara att jag var totalt slut i kroppen efter morgonens motion och det kändes som om det enbart fanns ludd i mitt huvud. Jag följde med ändå, för behovet av en ny mobil har funnits så länge och jag hade redan skjutit på köpte för länge. Det har inte handlat om pengar, mobiltelefonen är en present från mamma och pappa, jag har bara mått för dåligt för att vara på stan och framför allt ta så stora beslut som att välja en telefon.

Men väl i Telia-butiken gick det ganska bra. Allt jag behöver i en telefon är egentligen bara möjlighet att ringa, SMS:a och MMS:a. Jag behöver ingen mp3-spelare, superkamera, paraply och så vidare, men numera går det inte att skaffa sig en mobil som inte har alla möjliga funktioner. Jag tryckte speciellt på att jag ville att den skulle ha bra batteritid och att den gärna fick vara av märket Sony Ericsson och vara röd. Allt det fick jag i en lagom dyr T700. När vi lämnade affären kändes det som att jag valt rätt.

Vi gick på stan, sedan åkte vi ut till Coop och Rusta. När mamma lämnade av mig och jag stod ensam i min hall så undrade jag hur jag egentligen orkat allt detta. Både fysiskt och psykiskt. Vilken dag!

Miljoner tack till världens bästa mamma.

Jag är så trött att jag tror att jag kommer stupa när som helst. Jag är inte van att ha det så intensivt som nu. Ändå var det inte alls så jobbigt som jag befarade, jag verkar helt klart klara av mer än vad jag gjorde för bara några veckor sedan. vad som gör skillnaden vet jag inte - kanske är det Seroquel och Xanor, kanske är det vårsolen, kanske är det att jag faktiskt slitit som ett djur för att få mig att funka någolunda i vardagen, kanske är det bara för att allt förändras förr eller senare. Vad det än är så är jag väldigt glad att jag stått ut genom vintern.

Imorgon ska jag bara läsa, och se en film med Maria.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Cortex Lloyden

Hmmm...säger jag bara- Och jag gillar både vad jag ser och läser :)

2010-04-16 @ 22:29:23
URL: http://www.metrobloggen.se/cortexhaven
Postat av: Maria

vem f-n e det?



Ska bli kul imorrn! :)

maria är inne på sitt andra dygn om 3 timmar hehe, varit vaken i 21 h i sträck! gissa om ja e groggy! Bakis imorrn kanske...

2010-04-17 @ 01:47:11
Postat av: milla

härligt :)

2010-04-17 @ 14:15:20
URL: http://whocrown.blogg.se/
Postat av: Diana

härligt att du orkade så mycket :)

2010-04-18 @ 12:26:52
URL: http://dianasl.blogg.se/
Postat av: Saari

Cortex: Haha, tack tror jag!



Maria: Gulp! Jag brukar vara död vid det laget!



Milla, Diana: Ja, verkligen. Men sen fick jag ju igen det med en supertrött dag efteråt...

2010-04-19 @ 17:44:55
URL: http://dissociativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: