Platt dag.

2010-04-26 @ 20:40:31
Gnäll gnäll. Allt jag gör är att gnälla, känns det som. Speciellt här på nätet, men det jag skriver här är inte ens tre fjärdedelar av vad som händer i mitt liv. Det råkar bara vara ett bra ställe att gnälla på, och jag skriver gärna av mig när det är sämre.

Och idag har det varit sämre. Jag kan numera städa och sköta hemmet rätt bra utan någon större hjälp, det går per automatik. Men jag har snart sett på TV i 6 timmar i sträck och det är inte likt mig, jag har inte öppnat en bok på hela dagen. I eftermiddags tappade jag sugen helt och ställde samma frågor som alltid när jag har ångest - Hur länge kommer jag ha det såhär? Kommer jag få en hel dag utan att känna ångest? För ångest är det värsta, det absolut värsta.

Imorgon ska jag på Vågen och prata med Mia. Hon är toppen, men vår tid (9 på tisdagsmornar) funkar bara inte. JAG funkar inte så tidigt på morgonen. Och de flesta gångerna kommer jag inte ens iväg... men imorgon ska jag dit, det har jag gett mig fan på.

Det blir med andra ord en tidig kväll ikväll. Jag ska se Top Model och sedan lägga mig och läsa i ett par timmar, sedan är det godnatt. Nu har jag tänt ljus för att mysa till det lite och lugna nerverna. Tjocksockar och filt i soffan, over and out för idag, läsare!


Sov gott, allihopa!

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: