Fredag förmiddag.

2010-04-23 @ 11:29:52

Min medhjälpare för de dagar då jag inte vågar gå ut.

 

Det är fredag förmiddag och jag har tagit en liten tur på min lånade motionscykel. Den har visat sig vara bra att ha hemma, att promenera ute är fortfarande ganska jobbigt för mig så då är det bra att kunna motionera inomhus. Och snacka om att jag behöver motionen!

 

Jag ska strax duscha och sedan äta lunch. Efter det ska jag och någon ur personalen här på Hera följa mig till sjukhuset för att gå på apoteket och träffa min läkare. Jag borde skriva ner stödord på saker som jag vill ta upp med honom, så att jag inte glömmer någonting och blir grubblandes på det till nästa gång.

 

Jag är faktiskt lite nervös. En del av den nervositeten tror jag sitter i att fara till psyk-delen av sjukhuset. När jag går förbi de slutna avdelningarna för att komma till Thomas kontor så blir jag rent ut illamående, för jag får så hemskt dåliga vibbar. Det påminner mig om de gånger jag varit inlåst. Jag hatar verkligen att vara inlagd, jag åker som en jojo in och ut och stretar emot med varje fiber av min kropp varje gång. Jag kan inte ens nämna alla hemska saker som händer där inne, det är... traumatiserande. Ibland kan det vara bra att bli inlagd, jag brukar rekommendera det till vänner som mår väldigt dåligt för att de ska bli övervakade när de mår dåligt och få äta regelbundet och sova igen sig, men själv har jag spenderat så mycket tid där att jag inte tar ett steg in dit frivilligt.

 

Jag tycker så hemskt synd om alla som är inlagda. Jag avundas dem inte. Att vara inskriven på slutenvården är som att hamna i en helt annan, surrealistisk värld. Eller är det livet i mig som blir surrealistiskt när jag är inlagd? Allt jag vet är att jag kopplar avdelningen till de värsta känslor jag upplevt och blir därför rädd bara av att se dörren.

 

Men nu är jag ändå inte på väg att läggas in, jag ska bara träffa min läkare. Jag har kommit tillräckligt långt för att "sitta säkert" här hemma, trots att jag inte riktigt fungerar till 100%. Det är väl det vi ska diskutera idag, hur jag ska fortsätta utvecklas.

 

Wish me luck! Puss!



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: modellen jenny

HJÄÄÄLPPP!!! :O

vilken klänning ska ja beställa?:O

den blåa e ganska snygg, men den mittersta e ju grym :O

tack!

2010-04-23 @ 13:45:25
URL: http://wuffan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: