Städdag, igen.

2009-10-21 @ 00:05:26
Jag drömde en jättekonstig dröm inatt. Den var riktigt ruggig, för den var precis som en skräckfilm. Nu minns jag inte så mycket mer än att drömmen utspelade sig i ett jättestort hus där någon sorts vampyrfamilj bodde. Jag och en liten kanske 7-årig pojke var där, jag antar att jag dejtade sonen i familjen. Men någonting hände, vi sprang och vi gömde oss överallt i huset. Det är suddigt, men jag minns precis det som hände innan jag vaknade. Det är så starkt, kan inte radera det ut mitt huvud. Sonen, jag och den lille pojken la oss i ett badkar och det var blod överallt, vi bara låg och blödde tills vi dog och det kändes som en evighet. När vi väl dog så återföddes jag och sonen, men på pojkens bekostnad. Han var så blek och död. Och det vara bara så jävla mycket blod överallt.

Riktigt obehagligt.

Har försökt göra någonting nyttigt idag, än fast jag sov alldeles för länge imorse. Jag har möblerat om för att jag bara inte står ut med att ha soffan framför mina stora fönster, det skymmer så mycket! Det blev okej, men jag är inte riktigt nöjd ändå. Det är tamejtusan svårt att inreda här! Men nu ska jag ha det såhär ett tag. It might grow on me. Jag har dessutom dammtorkat, dammsugit och diskat. Hejja mig!

Hittar massor av inspiration till låtar att spela på gitarren när jag ser på TV, och jag brukar ta fram låtarna i pauserna och pröva spela för att se om det är någonting för mig. Jag har ont i fingertopparna men det gör ingenting. Ska köpa mig ett axelband och eventuellt ett ställ för gitarren. Hera-personalen tyckte att jag skulle hänga upp den, men det känns jobbigt. Det blir jobbigt att alltid sätta upp den och sedan plocka ner den. Jag sitter visserligen någon timma om dagen och spelar, men annars så spelar jag lite nu och då vilket skulle göra att jag får bära fram och tillbaka jämt. Nä, det är bättre att den står i närheten av datorn där jag mestadels sitter och spelar.

Är så sjukt jävla glad över att jag fått den här gitarren. Jag älskar den! Jämfört med vilken nivå jag är på så är den faktiskt alldeles för bra för mig, men det är bara bra egentligen eftersom jag då får utrymme att utvecklas.

Jag har ringt Tegs behandlingscenter idag igen, den här gången för att be I-M ta fram de datum då jag varit inbokad med ÖL Forsgren den här hösten. Han har inte tagit sig tid för mig någon endaste gång och om jag nu ska skriva en anmälan är det viktigt att ha med datum då felen begåtts. Och nu tror jag faktiskt att mina kontaktpersoner på TBC börjar förstå att jag menar allvar - det är som att jag behövde hota med myndigheter för att de skulle lyssna på mig! Hur sjukt är inte det?

Himlen sprakar i olika färger nu, det är vackert men jag saknar soliga kvällar och bävar inför en mörk vinter. Tur att jag köpt en årsförbrukning av värmeljus.

Ikväll ska jag försöka sätta upp en tavla på den givna platsen mellan bokhyllorna och eventuellt städa toaletten. I’m on a roll!

---

Nattsamtal med henne.

"hur många leenden finns det i din kropp?
sömnlösa tankars nätter
visa dem en efter en
minns första?
ingen, alla, allt
göm dem inte
som ett trumfkort i rockärmen
bygg ett fort utan murar
sammetslent och rött
varje dag, varje nu
samtidigt
i dina armar..."


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Sir U

Jag är imponerad av din energi. Kan du spela gitarr

en timme varje dag kommer du att göra stora framsteg.

Sir U

2009-10-21 @ 08:17:13
Postat av: Malin

Jag blir superinspirerad av dig som städar, donar och fixar. Kliver upp på morgonen och gör nytta. Heja heja!

Jag är nog minst lika glad som dig över din nya gitarr, det var den perfekta presenten för dig!



<3

2009-10-21 @ 12:02:28
URL: http://siscrazy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: