G#.

2009-10-06 @ 21:18:22
Idag drog jag, Annelie och Marika från Hera ner till stan. Vi gick på musikanten och kikade på gitarrer, jäklar så mysigt det var. Av de tre prisklasserna vi visades valde vi den i mitten, dels på grund av en begränsad ekonomi men med motivationen att vi behöver något som håller. Den har bredare hals än vad min har, så det kändes lite annorlunda att spela på den. Vi köpte också en väska till gitarren, en sångbok med 100 enkla gitarrlåtar och ett par plektrum. Mums!

Jag var ute efter några hörselkåpor men de hade inga. Vi gick vidare till Lekbiten i jakt på en liten leksaksxylofon som jag så gärna ville införskaffa, men vi hittade ingen. Däremot hittade Annelie jongleringsbollar. När vi kom ut fick jag vila mina genusnerver, för inne på leksaksaffärer finns det SÅ många störande rosa och blå saker. De hade maskeradattrialjer och kläder som i storleken var för små barn men på paketen hade kurviga kvinnor i utmanande poser. Måste man sätta ögonbindel på sitt barn för att gå in i en leksaksaffär?

Vi fortsatte till Clas Ohlsons i min jakt på hörselkåpor men de stämde inte ihop på det jag ville ha. Jag får dras med öronproppar helt enkelt.

Sedan handlade vi mat och drog hem. När vi var hemma packade jag upp gitarren och så invigde vi den. Myspys.

Ikväll har jag diskat och plockat. Det är helt tokigt hur hemskt det hinner bli på kort tid. Har tänt ljus både på balkongen och här inne. Nu ska jag läsa ut den förbannade boken om manodepressive Adam så att jag inte behöver se den mer, och så kan jag ge bort den till någon som mår bättre av den. Kanske till mina föräldrar, de skulle nog finna tröst i att de inte behöver stå ut med samma saker som Adams anhöriga. Jag är inte lika sjuk, inte lika besvärlig.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: