Tack.

2009-11-27 @ 14:35:50

Jag vill bara sända ut ett jättestort TACK till alla vänner och alla främlingar där ute som ändå känns som vänner, som läser min blogg och som ger mig så god respons.

 

Tack är inte tillräckligt.

 

Det värmer otroligt mycket i hjärtat. Det har varit så svårt just nu med Svante och allt annat, men jag har bara fått uppmuntran och omtanke av så många. Jag är övertygad om att era sända tankar verkligen ger Svante mer styrka men framför allt gör så att JAG orkar detta. Jag är så tacksam. Säg bara till om jag kan göra något för er.

 

Oretuscherad och trött bild från idag. Hur jag orkade sminka mig vet jag inte.

Ska försöka skingra tankarna lite och uppdatera med lite filmklipp och bilder som jag hittade på min gamla dator här hemma. Jag funderar också på att göra en såndär klassisk, lite smått löjlig blogg-grej, med frågor och svar. Egentligen mest för att jag vill få bättre kontakt med de som läser.

Så ställ gärna era frågor i kommentarerna till blogginlägget, så ska jag sammanställa svaren. När jag postar svaren i bloggen beror helt och hållet på om jag ens får några frågor, haha! Det får vara hur dumt, personligt, opersonligt eller tråkigt som helst, allt går bra.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: maria

<3<3<3

2009-11-27 @ 14:56:59
URL: http://janemary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: