Städteknik.

2009-11-04 @ 19:07:33
Hur lyckas en människa som får några år sedan kunde vakna fyra på morgonen utan att kunna somna om, sova till ett på dagen? Sov över väckarklockan och fick en chock när jag vaknade. Hade sovit 12 timmar.

Har haft Cora i tankarna hela dagen. Jag har städat ordentligt och vill ha fint i hela lägenheten till på lördag när hon kommer på besök. Tänker på vad jag ska göra till middag och sånt. Det är mysigt, ser så fram emot att få ha henne här.

Jag har lagt fram tydliga strategier när det kommer till städandet. Alla som känner mig vet att jag brukar ha det värre än det flesta, dammigt och smutsigt och stökigt. Nu har jag städat regelbundet ett tag och det är skönt att ha det fint. Men jag kan inte ställa mig upp och ner och bara städa, det är alltid svårt att veta var man ska börja, så jag börjar med att sminka mig och fixa håret till extremt hög musik. Peppningen är absolut nödvändig för att jag ska få något gjort. Om jag sminkat mig känner jag mig bättre och efter att ha diggat aggressiv musik samlar jag mig och börjar plocka skräp. Sedan brukar allt rulla på.

Nu har jag tänt ljus och bränt rökelser, det är underbart mysigt. Ska chilla med en tekopp och Vänner.

Jag har inte ens tänkt på att jag har möte med ÖL Thomas imorgon. Jag antar att jag bara är så van vid hans frånvaro att jag faktiskt inte tror på honom den här gången heller. Jag borde göra en lista på saker att ta upp men jag skjuter på det ett litet tag...

Myspys.

xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: