Måndag.

2009-11-02 @ 23:36:35
Nu tar jag mig an en ny vecka, har planerat dagarna och hoppas kunna genomföra allt.

Idag har jag duschat, handlat och pysslat på här hemma. Det har varit så kasst väder att jag knappt kunnat ta en cigg utan att riskera att blåsa bort, det är sådär smygirriterande. Som tur är har jag kunnat kura här hemma idag.

Provade en kjol som jag väx ur för ett bra tag sedan, men nu kunde jag ha på mig den! Halleluja! Det känns väldigt bra. Det är svar på mina ansträngningar.

Jag har pratat med Sandra idag om en plåtning vi ska ha i veckan. Saari ska vara modell! Det ska vara lite rockigt och attityd, yeah! På torsdag blir det. Kan inte sluta tänka på vilka kläder jag ska ha på mig, ska i alla fall ha ett ombyte.

Imorgon ska jag på stan och köpa smink och försöka hitta två par byxor. Sådana basplagg tryter verkligen och det är dags för nytt. Jag avskyr det här med att prova kläder, speciellt byxor eller kjolar som jag på förhand ändå vet inte kommer att passa. Inte så roligt. Men det kanske känns lite annorlunda att prova kläder när jag vet att jag är en smula mindre än annars i alla fall.

Louise ska följa med mig imorgon. Det är roligt att umgås med henne fast hon jobbar och jag brukar. Man är på ganska samma nivå ändå känns det som, i alla fall i en sådan situation. Ändå vet jag att jag verkligen kan grabba tag i henne om jag får panikångest. Mer tänker jag inte skriva om ångesten, för den ska inte få någon plats här och ingen plats imorgon.

Nu är det bums isäng. Jag försöker verkligen lägga mig i tid och stiga upp, det går ganska bra än så länge.

Dagens låt: Lady GaGa - Paparazzi
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: