Evenfull helg.

2009-11-08 @ 23:22:09
Det har hänt så mycket de senaste dagarna och därmed har jag inte haft tid att skriva, så jag tänkte inte försöka klottra ner allt jag behöver ventilera just nu, utan välja tillfälle.

Så jag väljer att skriva om helgen. I fredags var jag ute på Club Greyscale och det var skitroligt som alltid. Jag hade bestämt att träffa Elin där, men jag gick dit själv. Jag är modig!

Jag var klädd som zebra, med en zebramönstrad kjol, zebramönstrad top, svartvitrandiga benvärmare och en svartvit armvärmare på vänster arm. Håret hade jag uppsatt i hästsvans och jag målade ansiktet vitt med svarta ränder. Det var inga tveksamheter när jag valde vad jag skulle klä ut mig till, eftersom jag ägde så mycket zebramönstrade kläder och sånt. Dessutom tyckte jag att det var en lite rolig utklädnad med tanke på att jag är en så kallad "zebraflicka" :) Vad fan, lite självironi!

Nedan ser du klickbara bilder på "in the making" av min sminkning! Blev inte nöjd men det funkade.



På väg dit var jag orolig, och just när jag kommit in hade det inte släppt, men efter ett tag slappnade jag av mer. Jag träffade massor av fina vänner och bekanta, de flesta jag känner hänger på Greyscale. Nästan alla var utklädda och det fanns så otroligt många schyssta och genomtänkta outfits. Det finns massor av bilder i min bilddagbok!

Det blev mycket mingel och på tok för lite dans egentligen. Men åh, det fanns ju så mycket att göra, så mycket folk att hälsa på och prata med! Men jag svängde mina lurviga ett par vändor i alla fall och det var sjukt hög stämning på dansgolvet. Alla sjöng och skrek med i Eurythmicts kanonlåt Sweet Dreams, och jag prickade rätt som var på dansgolvet när de spelade lite hårdare synth. Jag gick in i min själv totalt när de spelade VNV Nation. Life as it should be.

The party was HOPPIN'!


Det fanns en annan zebra där också, men jag fick minsann höra att jag var den finare zebran! Inte för att det stämde, men det var kul. Fick massor av komplimanger och det var roligt.

Kvällen slutade abrupt med att någon föll och gjorde illa sig. Jag fick panik, det är så hemskt när det blir sådär. Ljudet ekade i mitt huvud när jag sprang hem och jag såg bilden av den blodiga trappen fladdra förbi jämt. Jag såg ingenting utan bara gick snabbt, ringde Hera och Kristina som jobbade försökte prata mig lugn. Jag halvskrek att jag kommer spy och hon sa att "gör det då, det gör ju inget!" och det kändes faktiskt bättre. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det gick bra för den som föll.

Men annars var det en toppenkväll. Det enda jag har att klaga på var att folk var så oförsiktiga med sina glas och att det var fullt med glassplitter på dansgolvet. Det fastnade i mina skor, usch.

Igår hade jag finbesök av Cora. Vi lagade en oväntat god middag bestående av kyckling, ris och rosépepparsås. Efteråt åt vi en chokladefterrätt som jag köpt. Senare spelade jag ett par låtar för henne på min gitarr och till min förvåning såg jag att hon grät när jag slutade spela. Jag har aldrig fått någon att gråta på det viset förr tror jag. Det var en underlig känsla.


(Klickbara bilder på myset)

Sedan såg vi The Shining och åt chips och dipp till. Jag somnade faktiskt några sekunder av filmen, jag var så avspänd tillsammans med Cora. Kanske var det hon, alla ljus vi tänt och mörkret omkring som gjorde mig så trött.

När hon gick efter filmen så såg jag lite på MTV för en gångs skull och gick sedan isäng. Jag har inte varit så trött på länge. Tror att det är för att veckan har varit väldigt full av saker att göra, möten att gå på och aktiviteter. Idag har jag inte orkat göra någonting alls, det tog mig fram till middagstid att slänga mig i duschen, trots att det aldrig är ett problem numera.

Nu är det dags för sängen. Har inte skrivit någonting den här veckan, men jag tänkte ta nya tag från och med imorgon.

xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: