Obscenity in disguise/If you seek Amy!

2009-06-23 @ 21:14:53
Jag har repat mig hyfsat från midsommarfirandet, men känner mig ganska sliten fortfarande. Väderbiten och tankfull. Det hände så mycket på så kort tid, så små saker som tenderade att verka så stora. Det känns som att jag vill berätta för alla om exakt vad som hänt, som om andra inte hade bättre saker att göra än att lyssna på mig. Bloggen brukar vara en ventil, men när ämnet 'midsommar' är ganska känsligt detta år och många var inblandade så vill jag inte uttala mig särskilt specifikt här.

Idag hade vi det sista färdighetsträningstillfället för sommaren. Vi summerade kapitlet om validering/invalidering och pratade om sommaren. Det känns skönt att få sommarlov från terapin, det är otroligt uttröttande och kämpigt för det mesta. Ärligt talat kändes det mycket lättare när jag mådde mycket sämre för då VILLE jag inte kämpa mig någonstans, men det är allt jag vill just nu.

Men, som sagt, det ska bli skönt att få pausa lite till slutet av sommaren. Min individualterapi kommer jag ju fortfarande ha, med undantag för 4 veckor när Ola har semester, och om jag inte får som jag vill imorgon kommer jag ha medicindelning varje vecka. Imorgon ska jag nämligen ha läkarsamtal där jag tänker lägga fram förslaget att jag får ta hand om mina mediciner själv. Vården är orolig för överdoser, men det är inte jag, inte just nu. Jag anser att jag förtjänat förtroendet att få hantera medicinerna själv! De måste ju ge mig chanser att bevisa att jag kan. Problemet sitter väl antagligen i att jag konsumerar många olika tabletter i månaden och även om jag är stabil nu så vet jag inte om det vore så klokt att sätta ett paket med 100 Stilnoct i mina händer?

- Jag har så mycket hår på armarna! säger Malin.
- Det har inte jag, jag har skurit bort mina hårsäckar, svarar jag.
- FUSK!

Haha, man måste ju ha lite självdistans. Tur att Malin inte blir obekväm som många andra utan skrattar med mig.

Love me, hate me
Say what you want about me
But all of the boys and all of the girls are begging to if you seek Amy


You know it, you know Amy!

http://open.spotify.com/track/0f0lWRAs9kdAFZu8mAI9K2


xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: