Tangentknapper.

2009-12-27 @ 19:29:55
Sitter och skriver bokrecensioner för fullt. Varför tjabblar jag runt med en massa annan skit, när det är det här jag ska syssla med? Skriva! Så är det.

Det här har varit en ganska mysig dag hittills. Jag har sovit bra inatt, ätit ordentligt och nu pendlar jag mellan datorn med skrivandet och bron för rökpauserna. Det finns ingenting som ger mig en sådan kick som att skriva. Det stimulerar mitt ofta sovande intellekt och jag skapar någonting istället för att bara vara.

Jag har bestämt mig för att inte vara kattvakt när mina föräldrar åker utomlands efter nyår. Jag skulle faktiskt inte klara av det tror jag, jag är alldeles för labil för det. Nä, bestämt mig har jag inte gjort, egentligen. Jag kan inte bestämma mig, inte när det gäller någonting. Ambivalent är mitt mellannamn. Men jag har bestämt mig för att jag måste bestämma mig för att inte stanna i hembygden, för jag är rädd för att jag inte skulle klara av det.

Imorgon ska vi på mellandagsrea och det ser jag fram emot. Jag har egentligen inga pengar att handla för, men det finns vissa saker som är prioriterade. Det viktigaste ska jag inte betala, i alla fall inte just nu, och det är en ny dator. Jag måste pensionera min trofasta men trötta laptop, den orkar snart inte längre. Kanske ska jag köpa ett par filmer och en parfym, kanske kanske.

Brorsan fyller för övrigt år imorgon. Grattis grattis, imorgon får du paket käre bror!


xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: