Så trött nu.

2009-12-14 @ 20:56:38
Helgen har försvunnit i en plågsam dimma, med bomull i huvudet. Eftersom min internetleverantör tyckte att jag borde betala mina räkningar så sparkades jag i baken genom att få internet avstängt. Det kanske är bra, för jag har inte haft någon möjlighet att skriva alla ondskefulla och hemska saker och tankar som gått igenom mitt huvud och skämt ut mig (ännu mer) över nätet.

Jag har mestadels legat och läst, det är den enda fristaden jag har. Jag har inte sovit tillräckligt, för jag kan helt enkelt inte somna. När jag väl somnar så har sömnmedicinen slutat verka för länge sedan, så jag skulle helt enkelt kunna skippa att ta den egentligen.

Jag är totalt orkeslös och mina sinnen lurar mig. Det är jobbigt och läskigt.

Drabbades av sömnparalys inatt. Det är fan något av det värsta jag vet.

Jag håller på att tappa greppet totalt. Oftast brukar jag klara julen, jag sparar mitt sammanbrott till januari, men det har varit så mycket den senaste tiden att jag bara inte fixar det. Jag var ute i ganska god tid med julklapparna, men alla är inte färdiga och jag kommer inte orka göra klart allting. Jag vet inte var jag ska finna energin för att orka hinna - kanske genom att sova till att börja med? Synd att det inte går. Jag vet inte vad som skulle kunna hjälpa mig nu.

Förlåt om jag inte orkar vara på msn, kolla alla bilddagböcker och höra av mig på andra sätt. Jag orkar verkligen inte, jag försöker så gott jag kan, jag lovar.


xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: